L’evolució de les ajudes en polítiques inclusives i d’igualtat de la Generalitat valenciana i la Diputació de València durant el període 2015/2019, més la inversió municipal, ha estat el triple que la legislatura passada, una notícia de la qual a Compromís ens sentim molt satisfets per la feina ben feta.

Les inversions directes que han dedicat la Generalitat Valenciana i la Diputació de València el 2015 van ser de 296.791€, mentre que el 2019 seran de 628.160€, al que cal sumar la primera fase de l’ampliació del Centre de Dia, ara en marxa per valor de 300.000€, finançats íntegrament per l’Ajuntament de l’Olleria, gràcies al superàvit municipal.

Ací teniu els quadres desglossats per anys i per ajudes:

            Aquestes dades són una mostra del treball fet conjuntament per les administracions on Compromís ha estat present i on s’ha decidit atendre les necessitats bàsiques de les persones. Entre les inversions destaca el finançament de les places del Centre de Dia, un edifici que es va començar a construir fa dos legislatures, quan Compromís va estar governant, i que enguany ha vist com ha començat la seua ampliació per atendre la demanada i com ha aconseguit que totes les seues places siguen finançades íntegrament per la Generalitat Valenciana. A més, les ajudes per al equips específics d’intervenció amb infància i adolescència, per als equips d’avaluació de la dependència, programes d’igualtat o serveis socials han duplicat els seus recursos.

Per a Compromís per l’Olleria aquesta línia d’actuació hauria de continuar per aquest camí ja que si no tenim cura dels serveis de polítiques inclusives la igualtat de la nostra societat es pot veure afectada. Per nosaltres, aquesta ha sigut una àrea que hem cuidat molt perquè entenem que l’estat del benestar es construeix amb garanties per totes les persones, no solament per aquelles que s’ho poden pagar, i per açò hem col·laborat estretament amb la Generalitat i la Diputació, i ho continuarem fent estos quatre anys.