Info

fotogrupet

Compromís som una organització política composada per dones i hòmens de l’Olleria que volem treballar pel nostre poble i aportar una forma de fer política diferent, en la que totes les opinions de la ciutadania es tenen en compte i és treballa de baix cap a dalt, des del poble cap a l’Ajuntament.

La nostra base de treball és la participació ciutadana, la planificació en la gestió dels serveis públics, la transparència a l’hora de realitzar la tasca de l’Ajuntament i l’avaluació continua de tot allò que es realitza per poder millorar i canviar les polítiques que no són eficients.

Compromís som una organització progressista i valencianista i creguem que la política no pot utilitzar-se per als beneficis propis sinó per als col·lectius, per això en la nostra gestió estem contínuament en contacte amb la gent i fem publiques totes les nostres actuacions.


Julià Engo Fresneda

Professor de comunicació audiovisual a un Institut d’FP. Sóc regidor des del 2003 i he sigut alcalde de l’Olleria durant dos anys. M’agrada la faena ben feta i un ajuntament on la màxima preocupació siga el benestar econòmic i social de tot el veïnat.


Merce Simón Redón

Sóc mestra i actualment directora del CEIP Manuel Sanchis Guarner. Considere que la cultura i l’educació són fonamentals per a aconseguir una societat millor i més justa, i fer possible així la igualtat d’oportunitats per a totes les persones.


Àgueda Micó Micó

Tinc 32 anys, soc llicenciada en Dret i en Ciències Polítiques, m’apassiona la política, tant en el plànol científic com en el pràctic, per això fa 8 anys que sóc regidora de l’Ajuntament de l’Olleria, m’estime el meu poble i la meua feina i faré tot el possible per a millorar-lo, com he fet fins ara.


Ruth Martínez Soler

Sóc consultora mediambiental, durant els tres últims anys he estat al capdavant de les regidories d’economia i medi ambient al nostre ajuntament, on hem dut endavant propostes molt importants. L’Olleria necessitava un canvi i el Bloc l’ha aconseguit.