L’assemblea de Compromís a l’Olleria ha posat en marxa la campanya Millorem l’Olleria, una iniciativa centrada en la recollida d’idees i propostes per part de la ciutadania en general amb la intenció de poder configurar un programa electoral. A Compromís pensem que la política l’hem de fer entre tots i totes. Si cadascú de nosaltres aporta el seu granet d’arena, multiplicarem la nostra força individual.

Des de Compromís hem posat en marxa una pàgina web http://lolleria.compromis.net/participa/ on qualsevol ciutadana pot fer la seua proposta, fer el seu suggeriment, amb la intenció de fer el nostre entorn millor. A banda també està obert el correu electrònic [email protected] i el perfil de facebook (https://www.facebook.com/compromisxlolleria), compte de twitter (‪@compXlolleria) i d’Instagram (@compromis_lolleria). De fet, en passades convocatòries electorals diverses propostes que es van plantejar a través d’este mità van ser incloses al programa de govern i realitzades al llarg de la legislatura.

            Des del col·lectiu de Compromís per l’Olleria ja estem planificant els projectes que volem materialitzar durant la propera legislatura. Uns projectes que volem que siguen el reflex dels anhels i de les necessitats reals dels ollerians i ollerianes. I com en anteriors convocatòries electorals, volem comptar amb la veu i propostes de tot el veïnat per tal de planificar la política municipal dels pròxims 4 anys. Per això hem posat en marxa aquesta campanya, per a parlar de les iniciatives que li calen al nostre poble. L’objectiu d’esta iniciativa és determinar, entre tots, les infraestructures i necessitats que voleu que des de Compromís impulsem al llarg de la pròxima legislatura.

            La campanya Millorem l’Olleria forma part d’una sèrie de reunions on els membres de l’Assemblea de Compromís per l’Olleria s’estan reunit amb diverses entitats representatives del món associatiu d’aquesta localitat de la Vall d’Albaida. La nostra és una formació oberta a la participació ciutadana. Altres pensen només amb la seua gent o fan política clientelar, i han utilitzat els seus càrrecs per a solucionar els interessos particulars, en compte de dedicar el temps a governar l’Olleria.