Acaben les obres del quart pla d’asfaltat de carrers de l’Olleria

L’Ajuntament de l’Olleria ha acabat d’executar, fa uns dies, el quart projecte d’asfaltat de carrers que va realitzar la passada legislatura. Al llarg de quatre anys el govern de Compromís per l’Olleria ha intervingut en 40 carrers per millorar el ferm i eliminar les barreres arquitectòniques, dins un pla global per renovar els nostres carrers i places.

I en este pla destaquen dos actuacions. La primera a la plaça de l’Ermita, on s’ha actuat sobre una superfície rectangular de 642 m2 de plaça, que es trobava sense asfaltar i que actuava d’aparcament per al veïnat i per a les activitats culturals de la Casa Santonja. A més l’entorn de l’Ermita del Crist i el seu carrer també han sigut urbanitzats per adequar la zona.

La segona ha consistit en reasfaltar la calçada deteriorada existent a la plaça de la Font Vella, una zona de creuament de cotxes i vianants que enllaça el casc antic amb la zona de la Brigada21 on s’ubiquen el poliesportiu i l’escola pública Manuel Sanchis Guarner.

En el marc de la convocatòria d’ajudes econòmiques amb destinació a la realització d’Inversions Financerament Sostenibles 2018 (IFS) de la Diputació de València, l’Ajuntament de l’Olleria va rebre una subvenció per a l’execució, entre d’altres, de l’actuació consistent en l’Asfaltat de carrers i execució de voreres: Carrer de l’Ermita, Placeta de l’Ermita, Plaça de la Font Vella, Camí d’Alfarrasí (entorn encreuament amb Santa Llúcia, i entorn encreuament amb Font Vella), Carrer de Julio Sánchez, Carrer de Teresa de Calcuta, Carrer de Joanot Martorell i Carrer de l’Escultor Benlliure. El projecte consisteix en l’asfaltat de calçades i places i execució de voreres en els carrers i places esmentades. El projecte contemplava asfaltar una superfície total de calçades i places de 5.201 m2. i pavimentar una superfície de 142 m. de voreres (al carrer de l’Ermita).

El pressupost de licitació de les obres ha consistit en 85.331,78€, i els honoraris tècnics per a la redacció del projecte, la direcció de l’obra, l’estudi bàsic de seguretat i la seua coordinació ascendeixen 5.940,94€

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *