Hola, molt bon dia a totes i tots,

Primer que res voldria felicitar Ramon Vidal Soler i el PP per haver guanyat les eleccions locals i haver aconseguit l’alcaldia. La més sincera enhorabona. Comenceu hui una nova etapa plena de reptes, que esperem siguen beneficiosos per l’Olleria.

Després voldria agrair a les persones que van depositar la seua confiança en la candidatura de Compromís ara fa 3 setmanes. A totes elles, i a totes les afiliades i simpatitzants, moltes gràcies per creure que la candidatura que tinc l’honor d’encapçalar era la millor opció per fer avançar l’Olleria. No vos defraudarem.

 

Ara fa quatre anys, un dia com hui des del PP es va pronosticar un mal futur pel nostre poble. Se’ns va dir que el govern que ara acaba impediria la recuperació econòmica i social de l’Olleria, que tindríem un major endeutament i que pujaríem els impostos, que no faríem l’escola infantil gratuïta, i que no ens baixaríem el sou. I ves tu per on, ha sigut tot el contrari. Només li ho han de preguntar als quasi 100 empresaris i autònoms que han rebut facilitats i ajuda directa de l’Ajuntament, a les més de 200 persones que han trobat feina gràcies a iniciatives municipals, als ollerians per haver cancel·lat el 75% del deute municipal, 4 milions d’euros, als que s’han beneficiat de l’impost del cadastre més baix que mai, a les 100 famílies que cada any no han de pagar l’escoleta, o a nosaltres mateixa que hem tingut un jornals ajustats.

Afortunadament, no és solament que aquelles previsions no s’han complert, sinó que hem fet encara molt més com molt ben sap la ciutadania de l’Olleria.

Han estat quatre anys apassionants, vam arribar amb il·lusió i ganes, i res ens va parar. Havíem arribat per governar i de seguida ens vam posar a treballar. Quatre anys que han valgut la pena i que valorem positivament. S’han fet moltes coses i s’han canviat moltes dinàmiques. Sabem que mai plou a gust de tots, però, en general, ens sentim satisfets de la feina feta. I en este sentit vull agrair la tasca feta per Vicent Albinyana, Gemma Vidal, Gloria Micó, Enric Such i Ruth Martínez, les regidores i regidors del grup municipal de Compromís amb els que he format equip. Moltes gràcies a tots vosaltres per la dedicació que heu tingut amb l’Olleria i la seua gent. La mateixa dedicació que tindrà Montse Sempere, la nova regidora de Compromís a l’Ajuntament de l’Olleria. Benvinguda Montse al projecte del valencianisme progressista, on treballarem per fer avançar l’Olleria.

Com a conseqüència dels resultats electorals, ara Compromís estarà a l’oposició, però això no vol dir que deixem de treballar per l’Olleria. Independentment de la nostra posició al ple o de la gent que estem ací sentats, Compromís defensa uns valors, una manera d’entendre la societat, una visió feminista, conscient mediambientalment, respectuosa amb totes les espècies animals, defensora de la igualtat, que pensa en les persones sense preguntar per la seua condició social, llengua, creences, lloc de naixement o orientació sexual, una visió lluitadora pels drets socials, la transparència i la garantia democràtica, i tot des d’una òptica valenciana. I per tot açò, i molt més, treballarem estos quatre anys que vénen, i sempre lleials al nostre poble, a l’Olleria.

Al govern i alcalde que comencen hui, desitjar-los sort en aquesta etapa, perquè dels seus encerts, i de les seues errades, depén el futur del nostre poble.

Moltes gràcies