Un any de govern de Compromís a l’Ajuntament de l’Olleria

Amb este butlletí volíem, des de COMPROMÍS PER L’OLLERIA, agrair el vostre suport i l’oportunitat que ens heu donat per poder demostrar, una vegada més, la nostra forma de fer política.
Després dels resultats electorals del 2015 tenim l’oportunitat de governar i l’hem volgut aprofitar, i estem molt contents d’haver-ho fet. Després d’un any d’intens treball creguem que el poble ha viscut un canvi significatiu, a millor, per suposat. Al nostre programa electoral vam explicar quins eren els projectes que creiem més importants per al poble i, com que sabíem molt bé
el que volíem, ens vam posar a treballar de seguida.
Ací podeu llegir algunes de les accions que hem desenvolupat a les regidories que coordinem al llarg d’este primer anys de legislatura. Ha sigut impossible posar-les totes, però estan les que més afecten les persones que vivim l’Olleria. I, per descomptat, que seguirem treballant per tu.
Si vau confiar amb nosaltres fa un any, i esteu contents, ara teniu una nova oportunitat de tornar a confiar amb una opció política que defensa els interessos dels valencians com a poble. A LA VALENCIANA és la teua opció per a les eleccions generals, si Compromís ho va ser per a les eleccions locals.
En les darreres Eleccions Generals del 20D vam aconseguir sumar quasi 800.000 vots, ja som la segona força política al País Valencià, ara la tasca és sumar als i a les qui falten per disputar la victòria al PP. Per això tenim un projecte d’Estat per a la majoria asfixiada per les retallades, la desigualtat i farta de la corrupció.
Durant els darrers mesos ens hem esforçat per conformar al parlament espanyol un govern de canvi a la valenciana. Ens hem deixat la pell intentant formar un govern de coalició que donara un gir de 180º, que invertira les prioritats, que aplicara la recepta de l’austeritat per a les elits i el rescat de les persones. Els privilegiats han preferit instal·lar-se en una posició de bloqueig. Han cregut que el canvi que no havien pogut aturar en les urnes, podrien aturar-lo impedint la conformació d’un govern de canvi. Han pensat que podrien esgotar les ànsies de renovació reflexades en les urnes paralitzant el funcionament normal de les institucions. No ho han aconseguit. Ho vam dir des del primer moment, no hem vingut a donar xecs en blanc, hem vingut a governar. És una nova oportunitat per eixir de la situació de bloqueig, la gent té ara la paraula per inclinar la balança cap al canvi.

infocompromísbona infocompromísbona2

Arxivat en: Cultura i Educació, Economia i Ocupació, Economia i Ocupació, General, Sanitat i Benestar Social, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *