PP i PSOE acorden que l’Ajuntament indemnitze Vicent Llop amb 5445€ per una denúncia que va interposar Gent de l’Olleria

Durant el passat ple ordinari de l’Ajuntament de l’Olleria les forces polítiques del PP i del PSOE es van aliar per indemnitzar a l’exalcalde del PP, Vicent Llop, arran d’una denúncia posada per l’actual portaveu el PP.

La vida pega moltes voltes i mai saps on t’has de veure, i així és. El 2011 Gent de l’Olleria, el partit local fundat per un antic militant del PP, José Vidal, denuncia que l’alcalde del PP, Vicent Llop, pels presumptes delictes de ‘malversació de cabdals públics, prevaricació i falsedat documental’.

La denúncia va quedar en no res, i el jutjat de primera instància d’Ontinyent va decretar el sobreseïment del cas per no resultar degudament justificada la perpetració del delit. Fruit d’aquest cas, Vicent Llop va demanar que se l’indemnitzara pels costos que va haver d’assumir en qualitat d’acusat com alcalde l’Olleria.

I és ara que José Vidal, portaveu aleshores del partit denunciant, i actual portaveu del PP, amb la complicitat del PSOE, ha aconseguit que l’Ajuntament de l’Olleria pague amb diners públics una indemnització a Vicent Llop de 5445€.

És a dir que, una persecució personal d’un militant del PP, José Vidal, contra el seu alcalde, Vicent Llop, que acaba amb la fundació d’un partit nou per traure el PP del govern de l’Olleria i que s’ha arxivat per no estar justificada, l’hem de pagar tots els veïns i veïnes de l’Olleria. Per què no la paga Gent de l’Olleria de la seua butxaca? Els draps bruts del PP que se’ls renten a casa, la ciutadania de l’Olleria no té perquè pagar les obsessions personals de determinada gent.

Per resumir:

1 – Vicent Llop és alcalde i José Vidal regidor PP

2 – José Vidal es baralla amb Vicent Llop

3 – José Vidal munta un partit per fer fora de l’alcaldia Vicent Llop

4 – José Vidal aconsegueix ser alcalde i el seu partit local denuncia Vicent Llop

5 – Vicent Llop deixa la política i José Vidal es converteix en candidat del PP

6 – El jutge arxiva la causa i Vicent Llop demana una indemnització

7 – José Vidal (PP) i el PSOE acorden que l’Ajuntament indemnitze Vicent Llop

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *