Finalment hi haurà pacte. Els regidors electes de Compromís i PSOE, de l’Olleria han arribat a un acord per formar un nou govern que encete un nou camí que canvie l’Olleria.

Els representants d’estos partits han subratllat que el nou govern té com a prioritats recolzar els veïns que es troben en situació de més necessitat, millorar la gestió municipal amb un programa basat en la transparència i en la participació del ciutadà, esmenar les deficiències urgents que pateix el poble.

La ronda de contactes i reunions que han mantingut els membres del futur govern des de la celebració de les eleccions ha tingut com a objectiu fonamental elaborar un programa comú que puga ser assumit per tots els membres de l’equip, així com el repartiment de les competències i regidories en el que serà un govern transversal, obert i col·laborador.

El candidat a l’alcaldia per part de Compromís, Julià Engo, ha subratllat el bon clima existent en tot moment durant les negociacions i ha destacat que “no és un pacte a qualsevol preu per a arribar al govern, sinó un acord entre grups i persones que volem treballar conjuntament durant la pròxima legislatura i tenen unes prioritats i una forma d’entendre la política molt semblant, propera i transparent”.

Per la seua banda, el socialista Héctor Such, ha manifestat que “han estat quatre anys perduts a l’Olleria i això no podia tornar a passar. Ens hem de posar a treballar ja per l’Olleria i la seua gent”.

El dia 13 de juny es constituirà el nou Ajuntament en una sessió d’investidura que transcorrerà de manera normal.