La coalició valencianista de l’Olleria assegura que l’alcalde Ramón Vidal va assegurar que la piscina obriria l’estiu de 2021 i actualment seguix en obres.

El govern del PP va sol·licitar el passat novembre un crèdit de 650.000 euros més per a poder acabar la piscina.

l’Olleria, 13 d’abril de 2023

Compromís l’Olleria ha denunciat hui a xarxes socials que la piscina municipal d’estiu de l’Olleria seguix en obres 3 anys després d’haver-se iniciat el procés de remodelació. Segons Julià Engo, portaveu de Compromís, l’alcalde de l’Olleria va assegurar al ple municipal de juliol de 2020 que en l’estiu de 2021 la piscina estaria oberta. “La realitat, però, és ben diferent ja que portem dos estius amb la piscina tancada i en obres i per la situació actual de la remodelació sembla que enguany serà el tercer any que les veïnes i veïns de l’Olleria no tindran piscina d’estiu”, afig Engo.

En eixe mateix ple, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de l’Olleria, Daniel Semper, va assegurar que “consultat amb els tècnics a un 99,9% de seguretat la piscina nova estaria oberta a l’estiu de 2021”. El portaveu local de Compromís l’Olleria ha explicat que “este tipus de declaracions són a les quals en té acostumats el govern local del partit popular, molt de fum, molta foto, però a l’hora de la veritat zero gestió i promeses incomplides”.

A més, la coalició valencianista afig que al ple de novembre de 2022 el govern local, que té majoria absoluta, va demanar un préstec de 650.000 euros per tal de poder acabar la piscina d’estiu, arribant a un crèdit definitiu de 1.335.947 euros. Julià Engo considera que “este retard i estes ampliacions de crèdit fan evident la manera d’actuar que tenen els governs del Partit Popular, sobrecostos i despreocupació amb els diners de totes i tots”.