L’Olleria ja té un punt de recàrrega de vehicles elèctrics i d’ací poc comptarà amb un vehicle propi

L’Olleria ja compta amb un punt de recàrrega de vehicles elèctrics a l’avinguda del Pare Ferreres, que dóna l’oportunitat de carregar dos vehicles a l’hora amb una potència punta de 22kw, el que permet una càrrega ràpida. I el mes que ve arribarà un vehicle elèctric, una Renault Kangoo Z.E. que va licitar l’Ajuntament esta primavera passada.
Això ha estat possible gràcies a una subvenció de la Diputació de València que ajuda a fer front a les despeses de la instal·lació del punt de recàrrega i a l’adquisició d’un vehicle elèctric per part de l’Ajuntament, una ajuda que va estar complementada per aportacions municipals per fer-ho realitat. I és que el govern de Compromís va apostar per mesures que ajuden a combatre el canvi climàtic, com és la substitució dels vehicles municipals de combustió per altres nous d’emissions zero, i posar facilitats perquè la gent puga carregar este tipus de vehicles amb la instal·lació de punts públics de recàrrega. #GovernsAmbCompromís #TreballemPerTu #SomlOlleria #lOlleriaVerda

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *