El govern d’interés format pel PP i GdO està tramitant actualment, a un mes de les eleccions municipals, l’adjudicació del servei de neteja viària de l’Olleria per 512.000€ per als pròxims quatre anys a través d’un procediment obert, cosa que suposa una quantitat de 128.000€ a l’any. A més, ho està fent amb una mesa d’adjudicació de què ha exclòs tots els partits de l’oposició, i s’ha guardat un lloc per a l’alcalde, José Vidal, que ara ho és de Gent de l’Olleria, però que es presentarà a les pròximes eleccions pel PP, gràcies a l’aval que li va donar Alfonso Rus ara fa just un any.

Per a Compromís, esta ‘oportunitat’ de fer coincidir el procés d’adjudicació amb les eleccions, amb presses i correres, només provoca dubtes, i l’equipara a la mateixa actuació que va realitzar Vicent Llop, l’únic alcalde que ha tingut el PP, quan va adjudicar la urbanització de l’ampliació de la zona industrial del Carrascot dies abans de perdre la majoria absoluta al ple de l’Ajuntament de l’Olleria.

I el que encara produeix més dubtes és, però, que de la mesa de contractació s’han exclòs els representants dels partits de l’oposició, mentre que l’alcalde s’ha reservat una cadira en este òrgan que fa la proposta de contractació. Normalment, sempre hi havia hagut membres de tots els grups municipals, ja estigueren al govern o a l’oposició, perquè el procés fóra transparent i no poguera ser acusat de res.

Esta actitud obscura, que no s’ha comunicat als membres del ple, no porta a pensar coses bones, sinó al contrari. Per què es fa ara? No ha tingut temps abans? No pot esperar? Per què no es deixa participar els grups de l’oposició? Què vol amagar? Són massa preguntes sense resposta, i que hipotequen la gestió del futur govern municipal.