Es treballa amb una oficina que no està ubicada a l’Olleria

             L’Ajuntament de l’Olleria ha oferit diversos cursos de formació (d’Alemany o d’Ajuda a domicili) des de la regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Jesús Engo, regidor del PP i futur alcalde de l’Olleria des de juny de l’any que ve gràcies al pacte de GdO i el PP. Estos cursos tenen la particularitat que són promoguts per l’Ajuntament però a la publicitat s’indica que ingressen els diners a un compte del que no és titular l’Ajuntament, i que depén d’una oficina bancària que no està situada a l’Olleria.

Per al portaveu de la Coalició Compromís a l’Olleria, Julià Engo, “és molt estrany que l’Ajuntament de l’Olleria utilitze un compte bancari d’una altra entitat per a fer que els usuaris dels cursos de formació paguen una matrícula i uns drets de classes. Per què l’Ajuntament no utilitza un compte propi? Saben els que estan pagant els cursos que no li ho estan fent a l’Ajuntament de l’Olleria? A qui reclamaran en cas de conflicte? Quines garanties legals hi ha? Estes són preguntes que ens vénen al cap. I ho diem perquè el regidor de Promoció econòmica i l’alcalde no li expliquen a la gent perquè fan estes coses, i és que potser amaguen algun interés desconegut. Farien bé d’explicar-ho“.

Cal oferir formació laboral, continua el dirigent valencianista, però han d’explicar les coses com són. La gent ha de saber a qui li paga i perquè ho fa, i quin és el paper de l’Ajuntament“.

Tracte discriminatori.

Un altre aspecte irregular d’este fet seria el tracte discriminatori que fan l’alcalde i el regidor de promoció econòmica depenent de qui s’adrece a l’Ajuntament. “Mentre que a determinades empreses -afirma el portaveu valencianista Julià Engo- se’ls posa les instal·lacions de manera gratuïta, a altres empreses, entitats o associacions culturals sense ànim de lucre se’ls vol cobrar una taxa per la utilització dels espais públics. Açò és un fet intolerable que obeix a interessos ocults i que demostra el favoritisme que fan GdO i el PP en la seua gestió diària al capdavant de l’Ajuntament de l’Olleria“.

Els tractes de favor, continua el dirigent valencianista, han de ser eradicats de l’administració pública de l’Olleria, però mentre PP i GdO governen sembla ser que açò serà prou difícil. S’han de garantir els mateixos drets per a tot el món, independentment de qui siga. I açò sembla que ni l’alcalde, ni el regidor de Promoció econòmica saben fer-ho“.

Podeu consultar els comptes utilitzats a:

http://www.ajuntamentdelolleria.org/images/banners/documentos/taller-ayuda-domicilo.pdf

http://www.ajuntamentdelolleria.org/images/banners/documentos/curso-aleman-2013.pdf

http://www.ajuntamentdelolleria.org/images/stories/noticias/bolsa_trabajo_policia_2013_bases.pdf