L’únic treball de Jesús Engo ha estat encomanar el disseny de tres logotips.

            Fa pocs dies s’ha sabut que el regidor de Promoció econòmica i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de l’Olleria dedica bona part del seu pressupost a despeses de representació per a pagar factures de dinars en bars. En concret han estat 1000€, quan el pressupost total de l’Ajuntament de l’Olleria per a l’Agència de desenvolupament local per al 2013 és de 5.850€.

Per al portaveu del grup municipal de Compromís, Julià Engo, “és intolerable que mentre els aturats i emprenedors de l’Olleria estan esperant mesures de reactivació econòmica que ajude la societat olleriana a superar la situació que pateix, el regidor responsable es dedique a anar de bar en bar. I tot amb el vist i plau del president local del PP, Javier Albero, i de l’alcalde de l’Olleria, José Vidal, que el defenen i el mantenen en el càrrec, encara que siga la persona més improductiva de tota la institució“.

En dos anys de govern del PP i GdO les úniques mesures que s’han generat des del departament de Promoció econòmica, que dirigeix Jesús Engo, han sigut, segons el portaveu valencianista, “la creació de tres logotips que no diuen res i no paren de marejar. Eixa ha estat tota la seua faena en dos anys, tres dibuixos. Com ja vam dir al ple hi ha moltes coses que es poden fer i nosaltres li vam suggerir que ajudara en els lloguers de naus industrials i locals comercials per als nous emprenedors, l’aconseguiment de crèdits per a finançar projectes, exempcions fiscals i d’impostos per als que enceten o reformen el seu negoci i bonificacions per a qui incremente la plantilla de treballadors. Es poden fer moltes coses, i qualsevol és millor que no fer res“.

El responsable, però, segons Julià Engo, no és el regidor de Promoció econòmica, sinó “el president del PP local, Javier Albero, que el defén perquè no vol que li cause més problemes dins el PP tant rebolicat que té. I de l’alcalde de l’Olleria, José Vidal, que necessita Jesús Engo per a governar ja que el seu vot és decisiu i a canvi el manté alliberat pagant-li un sou a càrrec del pressupost municipal. Amb la qual cosa cal demanar explicacions al regidor de Promoció econòmica, però sobretot els que s’han d’explicar són Javier Albero i José Vidal, ja que són ells els que el mantenen al lloc fent el què fa“.

Podeu veure el desglossament de les despeses a https://www.facebook.com/compromisperlolleria/media_set?set=a.507009299372828.1073741826.100001912864754&type=3