HM&Sanchis és la responsable d’alliçonar els treballadors de Ferrocarrils de la GV davant l’accident del metro de València.

            Només accedir a l’alcaldia el 2011, amb els vots del PP i de GdO, José Vidal va encarregar un estudi per a que l’assessoraren com distribuir-se les regidories de l’Ajuntament de l’Olleria. José Vidal li va pagar 2360€ a HM&Sanchis Consultores per un estudi que des del BLOC-Compromís hem demanat i que mai ens han ensenyat. Segons Julià Engo, portaveu dels valencianistes, “després de tota una vida dedicada a la política en diversos càrrecs, José Vidal contracta una empresa perquè li diga com ha d’organitzar les regidories del seu govern, i que va acabar sent com ja estaven abans, amb uns petits canvis. Estrany, no? A més tot el món sap que el pacte de govern entre PP i GdO es va centrar en com acontentar els regidors del PP per a què votaren favorablement el candidat de GdO com a alcalde. Així doncs, no calia cap assessoria externa per decidir això.

Per a Compromís per l’Olleria com que les explicacions no estan clares “estem intentant esbrinar quina és la veritat i on han anat a parar eixos diners i per quines faenes s’han pagat. És molt curiós que una empresa que va estar per l’Olleria setmanes abans de les eleccions locals de 2011 realitzant entrevistes i enquestes entre la ciutadania, acabe treballant per a l’Ajuntament i assessorant-lo setmanes després, per una faena feta abans. No descartem res”. 

A més de tot açò, Jesús Engo, tinent d’alcalde del PP i futur alcalde de l’Olleria quan dimitesca l’any que ve José Vidal de GdO, també va tindre una relació amb HM&Sanchis. Aquesta consultora va emetre una segona factura a nom de l’Ajuntament de l’Olleria per 2950€ per serveis de promoció econòmica. “Esta factura està autoritzada per Jesús Engo, i és la continuació dels treballets anteriors” afirma el portaveu valencianista. “No sabem si volen amagar alguna cosa, si no els dol gastar els diners de tots els contribuents o que cal recompensar als col·laboradors”.

HS&Sanchis és la consultora que va contractar Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana per a que ‘assessorara’ els treballadors del metro de València que compareixerien davant la Comissió de les Corts Valencianes per a que ‘respongueren adequadament les preguntes’.

Monica Oltra denuncia HM&Sanchis en fiscalia