Membres de la candidatura local de Compromís a l’Olleria s’han reunit amb l’Associació d’Empresaris de l’Olleria per tal de presentar-los el seu programa electoral i posar-los en contacte amb l’eurodiputat Jordi Sebastià i conèixer de primera mà com es gestionen les decisions industrials i econòmiques de la Unió Europea que engloba al voltant del 70% de les polítiques econòmiques que afecten la vida diària.

Aquesta és la segona reunió que ha mantés Compromís amb el sector empresarial. La primera va ser fa dos mesos i allí, conjuntament amb altres entitats d’associacionisme professional com hostelers i comerciants, es van prendre els primers acords per incloure al programa electoral diferents mesures per tal de revitalitzar l’activitat econòmica.

I ara -remarca el candidat de Compromís, Julià Engo- hem volgut presentar-los les nostres propostes i facilitar-los que puguen traslladar al nostre eurodiputat, Jordi Sebastià, les inquietuds sobre la internacionalització dels seus productes, i els dubtes que apareixen davant del Projecte Junker (de reindustrialització a Europa) i de l’Acord de Lliure Comerç amb els Estats Units d’Amèrica (que tot apunta que pot perjudicar molts sectors productius europeus). I què sàpiguen que si ho necessiten tenen una veu i un enllaç a Brussel·les perquè puguen millorar la seua situació“.

Dels temes tractats cal destacar la revisió de les valoracions cadastrals, la necessitats de col·laboració amb l’empresariat i els treballadors amb l’Ajuntament per desenvolupar fórmules de formació contínua, orientar l’Espai IDEO amb una nova filosofia d’impuls a l’emprenedor, i solucionar la deficient instal·lació en telecomunicacions que pateix la zona industrial del Carrascot. “En tots estos temes va haver molta sintonia -declara Julià Engo- i crec que podrem treballar tots junts per aconseguir que l’activitat econòmica de l’Olleria recupere el seu dinamisme

Ací podeu veure una notícia en vídeo sobre esta reunió

P1020421IMG_5586