L’assemblea de Compromís a l’Olleria ha aprovat per unanimitat la llista electoral que presentarà a les eleccions municipals del pròxim 24 de maig. La candidatura l’encapçalarà el portaveu de Compromís a l’Olleria, Julià Engo, qui va ser alcalde la passada legislatura. Per al candidat de Compromís “La llista, que s’ha renovat profundament, conjuga l’experiència necessària per governar amb la il·lusió de moltes persones independents, i configura un equip potent amb l’ambició de transformar l’Olleria. Es tracta d’una candidatura molt renovada, però on es manté l’experiència de dos regidors dels quatre que formen el grup municipal, i que aspira, des del treball en equip, a governar, de nou, el nostre municipi”.

Julià Engo ha apuntat que “en la llista aprovada hi figuren una gran quantitat de persones independents, en el que és una bona mostra de fins a quin punt Compromís engresca cada vegada més a la ciutadania com a eina útil per transformar la societat. Dels deu primers hi ha set persones que és la primera vegada que es presenten a unes eleccions”.

El segon lloc l’ocuparà l’actual regidora Ruth Martínez, qui també ocuparà el lloc 33 de la candidatura autonòmica de Compromís a les Corts Valencianes. Als altres llocs d’eixida s’incorporen noves cares com Enric Such, professor de FP i gran aficionat a les motos, i que ocupa el tercer lloc. En el quart lloc anirà Glòria Micó, administrativa involucrada en els moviments polítics. En el cinquè Vicent Albinyana, professor d’institut, músic i enginyer. I en el sisè Àngel Cano, graduat en Filologia Catalana i jove activista cultural. Tots ells coincideixen en treballar gestionant d’una manera honrada i participativa, per aconseguir el benestar econòmic i social de tot el veïnat.

El seté lloc de la llista l’ocupa la secretària d’organització de Compromís per l’Olleria i administrativa de professió, Gemma Vidal. Al vuité lloc participa Rosa Paula, activista juvenil i graduada en Filologia Anglesa. El nou és per al jove graduat en periodisme Vicent Pons. El restaurador Pep Gramage i el dissenyador Rafa Vila ocupen els llocs 10 i 11 respectivament. La treballadora Pepa Miñana i el professor del conservatori de música d’Ontinyent, Joanjo Albinyana, tanquen la candidatura local de Compromís amb els llocs 12 i 13.

La candidatura la completen com a suplents Joan Morant, treballador del sector del metall, Nieves Borrás, merescuda jubilada i Àgueda Micó, actual regidora i responsable d’organització de Compromís.

Finalment, el candidat a l’alcaldia ha afegit que “encarem aquestes eleccions amb l’ambició de transformar l’Olleria i de fer-ho des de l’experiència i la renovació, des del treball en equip i, és clar, des del valencianisme, l’esquerra i l’ecologisme. Amb il·lusió i realisme, pensem que l’Olleria ho necessita”.

La candidatura completa la conformen:

1.- Julià Engo Fresneda

2.- Ruth Martínez Soler

3.- Enric Such Grau

4.- Glòria Micó Such

5.- Vicent Albinyana Mompó

6.- Àngel Cano Mateu

7.- Gemma Vidal Cerdà

8.- Rosa Paula Vadillo

9.- Vicent Pons i Vidal

10.- Pep Gramage Borrás

11.-. Rafa Vila Micó

12.- Pepa Miñana Albero

13.- Joan Josep Albinyana Gil

SUPLENTS:

14.- Joan Antoni Morant Borrás

15.- Nieves Borrás Engo

16.- Àgueda Micó Micó