El passat dimecres 21 de juny el regidor de Compromís per l’Olleria, Vicent Albinyana va presentar la seua dimissió com a regidor de l’Ajuntament de l’Olleria “per motius estrictament personals. Ser regidor al meu poble ha sigut una experiència engrescadora, apassionant i inoblidable. Treballar pel meu poble aplicant polítiques que es preocupen per les persones i dirigides a que la vida a l’Olleria siga millor ha sigut tot un orgull, però a la vegada exigeix deixar de banda altres aspectes personals i professionals que ara necessite reprendre” ha afirmat Vicent Albinyana.
Aquestos dos anys els ha dedicat a treballar de manera incansable aportant el meu gra per a fer realitat les propostes que portava el programa electoral de COMPROMÍS PER L’OLLERIA. Des de les regidories que dirigia s’han dut endavant projectes innovadors com l’app municipal o la realització de consultes populars. S’ha treballat per reactivar la economia local mitjançant ajudes directes a la ocupació, innovació i empreniment i també a través de nombroses campanyes de comerç i hostaleria. S’han organitzat dos tallers d’ocupació i hem posat en marxa un servei d’ocupació local a través d’un portal d’ocupació que en l’actualitat esdevé una de les maneres més fàcils de trobar feina o treballadors qualificats. Cursos, xerrades, formació especialitzada per a l’empreniment i el món empresarial, i un fum més de propostes han farcit aquestos dos anys de treball.
“Només em queda donar les gràcies a Julià Engo i tot el col·lectiu de COMPROMÍS PER L’OLLERIA -continua Vicent Albinyana- per la seua confiança depositada en mi, i per haver tingut l’oportunitat de participar a un projecte com el de COMPROMÍS. També vull agrair a totes les associacions (Comerciants, Hostalers, AEMO, Agenda21) amb les que més estretament he treballat, la seua dedicació i suport constant. Sense elles moltes de les propostes que han esdevingut realitat no haurien sigut possibles”.
Per al portaveu local de Compromís per l’Olleria, Julià Engo, “sabedor que les causes de la dimissió són estrictament personals estem tranquils. Només podem que agrair a Vicent que haja dedicat dos anys de la seua vida a fer-nos la nostra més fàcil i millor. Estar a primera línia d’un govern municipal no és fàcil i Vicent ho ha donat tot per fer realitat els projectes que des de Compromís ens havíem compromés a realitzar. I estem tranquils també perquè açò no és cap adéu, de fet, Vicent continuarà col·laborant amb el col·lectiu local de Compromís, però des d’una altra posició”.
Àngel Cano, que seria el següent en la llista, no podrà ocupar el càrrec per motius professionals que ara mateix el mantenen a certa distància de l’Olleria. Així és que Gemma Vidal, la següent candidata, assumirà la responsabilitat de ser regidora de l’Ajuntament de l’Olleria en substitució de Vicent Albinyana, qui li dedica unes paraules d’ànim. “No vull deixar passar la ocasió per donar-li l’enhorabona i tot el suport a Gemma Vidal, que estic completament segur que desenvoluparà una gran tasca dins del Govern del nostre poble i per fer millor la vida de les persones que vivim a l’Olleria”.
D’altra banda Gemma Vidal s’ha mostrat encoratjada “per assumir aquesta responsabilitat. Vicent és per a mi el referent de les coses ben fetes. Compte amb la seua ajuda i el meu compromís per a treballar i per seguir endavant”.
L’entrada de Gemma Vidal com a regidora es va fer efectiva al ple del passat dilluns 25 de setembre on va prendre possessió del càrrec.