El nou equip de govern ha descobert unes altres sense consignació pressupostària

La pista de patinatge, que el govern del PP i GdO va construir la setmana d’abans de les eleccions, va ser encomanada sense tindre els diners suficients per poder-la pagar, segons ha pogut conèixer el nou equip de govern.

La solera de formigó de la pista de patinatge ha tingut un cost d’11.000€ i fa uns dies que el nou equip de govern està mirant la manera de poder canviar diners d’una altra partida per poder pagar el proveïdor que ha fet la faena.

Per a la regidora d’Economia Ruth Martínez, “ens hem trobat amb una situació molt roïna. Primer vegem com l’anterior alcalde de GdO i el seu regidors d’esports s’omplen la boca dient que construiran una pista de patinatge en plena campanya electoral. Tot a presses i correres. I ara ens trobem que a sobre la solera de formigó està per pagar“.

Segons David Millán, regidor d’esports, “quan vam entrar ens vam trobar amb una solera de formigó sense res més i quan van arribar les peces de patinatge, que vénen d’una subvenció que han rebut tots els ajuntaments per a parcs i jardins, les vam instal·lar i ara hem d’acabar de condicionar el terreny. Així és que mentre uns parlem molt de pista de patinatge altres ens hem d’encarregar de fer-la i dotar-la dels elements necessaris

En paraules de l’alcalde, Julià Engo, “fer campanya electoral amb els diners provinents dels impostos de tots i amb la bona fe dels proveïdors locals, indica quina és la moral d’esta gent. El PP va utilitzar la pista de patinatge per fer campanya i ara nosaltres ens hem d’encarregar de buscar els diners necessaris perquè tots puguen cobrar la faena que van fer. Ja que volen penjar-se medalles, que ho facen bé“.