Després de diverses reunions realitzades durant els passats mesos de febrer i març amb diferents entitats i associacions locals, i d’haver organitzat la campanya Millorem l’Olleria, oberta a tota la ciutadania en general, Compromís per l’Olleria ha publicat el seu programa de govern per a l’Ajuntament de l’Olleria. Per al candidat a l’alcaldia, Julià Engo, “este procés és el reflex de com entenem la política des de Compromís; un procés obert, en contacte directe amb el ciutadà, que puga recollir les propostes que necessita el veïnat de l’Olleria, i no fet des d’un despatx o amb reunions amenaçadores com poden fer altres. Este programa és fruit del diàleg i del treball de tot un poble. Ens hem acostat al veïnat, a les associacions i a totes les persones que hi han volgut participar; després, hem treballat de valent per elaborar-lo”.

Compromís ha preparat un programa que inclou 70 mesures i que ha anat esmentant al llarg de 10 dies mentre presentava els components de la candidatura a les xarxes socials. Per a Julià Engo, “els temps no són fàcils, però estes mesures que presentem pretenen tornar el somriure, perquè la vella política que no pensa en les persones s’ha d’acabar. Com una taula, el poble necessita tenir unes potes ben sòlides per tal de mantindre’s en peu. Una taula per a les persones, al voltant de la qual podem seure tots i que açò no trontolle. La primera de les potes és la promoció econòmica, tan oblidada a l’Olleria. Una altra pota és el benestar de les persones; per a això, també tenim un seguit de propostes, moltes de les quals ens les feren arribar els ollerians i les ollerianes. La tercera pota, sense la qual les altres no podrien existir, és l’economia; un altra manera de fer comptes és possible: neta, transparent i optimitzant recursos. Per acabar, la quarta pota és qui som. Retrobem les nostres arrels perquè l’Olleria torne a somriure. Amb l’ajuda de tots i totes ho farem possible!”.

El dissabte 9 de maig, en l’acte públic que tindrà lloc al Cine Goya, a les 19 h, es presentarà a la ciutadania el programa de govern, així com la candidatura per a l’Ajuntament de l’Olleria. La setmana que ve, cada vivenda rebrà una còpia sintetitzada del programa amb les propostes més interessants, però, per als que estiguen interessats en el programa complet, ja el poden consultar a la pàgina web de l’Assemblea de l’Olleria (http://lolleria.compromis.net/programa-2015-2019/).

En qualsevol cas, si alguna persona encara desitja fer alguna proposta o suggeriment, pot participar-hi a través de la pàgina web (http://lolleria.compromis.net/participa/). A més, també estan oberts el correu electrònic ([email protected]), el perfil de Facebook (https://www.facebook.com/compromisxlolleria) i el compte de Twitter (@compXlolleria).