Mónica Oltra a l’Olleria

Mónica a l'Olleria

La candidata de Compromís a la Presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, assistirà a l’acte comarcal de Compromís per la Vall d’Albaida que se celebrarà a l’Olleria el pròxim dimarts dia 21 d’abril a les 20:00. Per la seua part, els alcaldables de Compromís de la Vall d’Albaida també hi seran fent costat a la candidata i aportant les seues idees.

Es tracta d’un acte obert al qual convidem a tota la població i a la comarca, ja que tots vosaltres en sou els protagonistes. Mónica Oltra respondrà les preguntes que li vulguen plantejar els assistents i parlarà sobre temes d’interés.

 

Arxivat en: Comarcal

Comentaris

  1. Retroenllaç: Alcalde teenager | el Bloc de Julià

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *