Durant més de dos anys no ha fet res

             El regidor d’Urbanisme i Medi ambient de l’Ajuntament de l’Olleria, Javier Albero del PP, ha posat de manifest el seu desconeixement en matèria urbanística i en les actuacions polítiques del seu partit amb les seues recents declaracions on desqualifica l’anterior alcalde de l’Olleria, Julià Engo, i actual portaveu de Compromís a l’Ajuntament de l’Olleria.

Evidentment, afirma Julià Engo, que vam paralitzar el PGOU de l’Olleria aprovat pel PP en solitari, perquè BLOC, GdO i PSOE consideràvem que l’abocador de residus que planejava el PP, que la zona residencial de les Vidales amb 1 milió i mig de m2 per a 4000 persones, i moltes altres coses, que volia el partit del qual és president Albero, no eren acceptades per la població que no va participar en la gestió del poble on vivia i del que volia opinar, Malgrat tot vam agilitzar altres tràmits que el PP havia abandonat, com el subministrament d’aigua i la regularització de les extraccions, que aprofitaran per a qualsevol nou PGOU, si és que Albero pensa fer alguna cosa, A hores d’ara ningú coneix què ha fet Javier Albero en matèria d’urbanisme, ningú, ni els membres del PP“.

En paraules de Julià Engo, “l’urbanisme del PP en l’Olleria és conegut per tots: clientelisme i favoritisme. Vam haver de regularitzar dos projectes urbanístics que el PP havia aprovat pensant només en beneficiar algú que no eren els ciutadans de l’Olleria, i això Javier Albero ho sap molt bé. Per la qual cosa, que ara aparega, després d’estar desaparegut més de dos anys, parlant de coses que desconeix és molt trist“.

El Pla General d’Ordenació Urbana que va aprovar el PP l’any 2006 només es mereix estar al calaix. Ací no s’ha abandonat res, simplement és que el PP només presenta plans urbanístics que afavoreixen l’especulació i que no beneficien la ciutadania, per això el vam haver d’abandonar“, aclareix Julià Engo.

I pel que fa a la finca ambiental de l’Heretat del Salido, Julià Engo assegura que “darrere de l’actual abandonament de les inversions mediambientals en la zona només es degut a que el PP s’ha venut a una sèrie d’interessos per tal de guanyar vots. Si Javier Albero s’estima el medi ambient el que ha de fer és impulsar els actius d’aquesta finca i si no es veu capaç de fer-ho o li ve gran la regidoria sempre pot dir-li a l’alcalde, que va votar a favor d’invertir allí, que delegue en els regidors de Compromís l’àrea de medi ambient. Fer-ho millor que Javier Albero serà fàcil, ja que en més de dos anys només ha fet que cobrar 500€ al mes i abandonar l’àrea.