No es tracta de llevar diners a l’esport, sinó de prioritzar la promoció econòmica

            El regidor d’esports de l’Olleria, Vicente Oviedo, ha manifestat que “es troba indignat” després que s’ha sabut que el seu departament té els mateixos diners pressupostats per al 2013 (154.000€) que els departaments de Benestar social, Educació i Promoció econòmica junts, i segons el portaveu de la Coalició Compromís a l’Ajuntament de l’Olleria, Julià Engo, “s’hauria de sentir satisfet i content i ser l’enveja del seu equip de govern, ja que compta amb molts diners, i en canvi diu que està indignat. La indignació l’haurien de tindre altres persones però no ell“.

Segons el portaveu valencianista, “ja li vam dir al ple que no estàvem en contra de ningú, sinó a favor de l’esport per a tot el món, de l’esport base, com ja vam deixar clar. Oviedo s’indigna molt prompte i segurament no s’ha llegit ni els pressupostos que ha aprovat. ‘Nosaltres volem que s’ajude els esportistes de base i els clubs, que promocionem l’esport com a salut i altres coses, però no poden negar que aquestes prioritats que vostés reflexen al seu pressupost són tota una declaració de principis, què evidentment no compartim’. Els esportistes, els clubs, les escoles d’esport base i els aficionats a l’esport, no són acòlits del regidor Oviedo, i segurament tindran moltes i diverses opinions, de la mateixa manera que Oviedo no pot pretendre apropiar-se l’esport de l’Olleria. Ací ningú s’ha ficat amb l’esport, potser Oviedo no va escoltar bé o no va llegir bé la nostra opinió, qui sap. O potser no tinga millor defensa que acusar l’oposició amb mentides i falsedats. Oviedo confon qualsevol crítica a ell amb un atac a l’esport, i això s’ho ha de fer mirar“.

Julià Engo, portaveu de la Coalició Compromís a l’Olleria, també afirma que “clar, ara veiem que el regidor d’esports torna amb la mateixa història d’intoxicació que no es creu ni ell. No qualificarem ací la seua gestió, i no es traca de llevar diners d’esport si no vol, es tracta de posar per davant de tot la recuperació econòmica de l’Olleria, i potser Oviedo no s’ha adonat que estan utilitzant-lo per a que li discutisca a l’oposició i desviar l’atenció del que realment és important que és la nul·la capacitat de l’actual equip de govern de proposar mesures que ajuden els aturats i els emprenedors, o que revitalitzen econòmicament i social l’Olleria. I dedicar els mateixos diners a benestar social, promoció econòmica i educació junts que a esports, no ha decidit Compromís, ho ha fet GdO i el PP, que per al cas són el mateix“.

Per als valencianistes actituds com aquestes demostren que “si no saben gestionar ni encaixar les crítiques és que s’han equivocat de lloc. Moltes vegades la incompetència se soluciona amb una dimissió. Ara bé, la responsabilitat de tindre un regidor que no entén les coses o d’un altre que es gasta els diners de promoció econòmica en bars, no és solament dels implicats, sinó de l’alcalde que els confirma en el seu lloc, els defén, i els envia a discutir amb l’oposició mentre ell no dóna la cara“.

Podeu veure el desglossament de les despeses ací