Depén d’on estiguen diuen unes coses diferents, segons Julià Engo.

            En el passat ple de l’Ajuntament de l’Olleria, després de més de dos mesos sense fer-ne, l’alcalde, José Vidal, va proposar al ple una moció on defensava el Pla de Minimització de Residus de la Vall d’Albaida, text que va rebre el suport de Compromís.

Aquest fet no seria notícia si no fóra perquè el mateix José Vidal en el passat ple de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida va arribar a dir que “el pla de minimització de residus de la Mancomunitat està mort i hem d’entrar si o si al Consorci“, segons el portaveu de BLOC-Compromís a l’Ajuntament de l’Olleria.

PP i Gent de l’Olleria, José Vidal, Vicente Oviedo, Jesús Engo i Javier Albero -afirmen els valencianistes- van votar a favor la proposta d’entrar al Consorci de residus, amb la pujada de preus i la nul·la política de reciclatge que açò comporta. No sabem perquè ho van fer. Només sabem que en aquell mateix ple José Vidal va passar a ser el nou Conseller de Cultura de la Mancomunitat. Casualitat“.

Des de Compromís estem contents que José Vidal i els seus regidors hagen recapacitat i hagen demanat perdó per haver comés l’errada de voler entrar al Consorci. Encara que això és una cosa prou habitual en ells, ja que depén on estiguen diuen unes coses diferents. De tota manera, el PP, que és qui va incloure l’Olleria al Consorci, pressiona perquè ajuntaments com el de l’Olleria assumisquen els nous preus, més cars i amb un servei pitjor, tal i com pensaven GdO i PP fa dos mesos“, en paraules de Julià Engo.

En el mateix ple de la Mancomunitat, i en altres anteriors, José Vidal va afirmar que ell no estava allí per a fer política, “una cosa curiosa quan resulta que viu de la política ja que té dos jornals un de l’Ajuntament de l’Olleria per dedicació exclusiva com a polític, més la compatibilitat per exercir la seua professió d’advocat al seu despatx professional“.