L’alcalde de l’Olleria no ha convocat el ple ordinari de gener per problemes interns entre membres del govern

            L’alcalde de l’Olleria, José Vidal de Gent de l’Olleria, no ha convocat durant el mes de gener el ple ordinari al que l’obliga la llei i ja fa més de dos mesos que no es reuneix el plenari de l’Ajuntament de l’Olleria. Per al portaveu del BLOC-Compromís a l’Ajuntament de l’Olleria, Julià Engo, “açò és una mostra més de la paràlisi municipal a la que ens té sotmesos José Vidal i el seu govern. Al no convocar els plens ordinaris l’alcalde de l’Olleria gestiona a colp de decret tot el que pot, i coarta a la resta de partits representats a l’Ajuntament el dret a fiscalitzar la seua poca acció de govern perquè no pot fer preguntes al ple als membres del govern“.

Per al portaveu valencianista “la paràlisi afecta tots els àmbits de l’administració local, ja que no és solament els plens el que no convoca, sinó que la Comissió de Promoció Econòmica tampoc es convoca des de fa més de 2 mesos i aquest, ara, hauria de ser un àmbit prioritari de treball donada la xifra d’aturats del municipi (més de 1200) i el nivell d’activitat dels negocis establerts a l’Olleria“.

Problemes interns a l’equip de govern.

Aquesta paràlisi d’activitat municipal és deguda a que José Vidal és incapaç de coordinar el seu govern –en paraules de Julià Engo- i els problemes interns i la relació amb els seus regidors ocupa bona part del seu temps. La ciutadania de l’Olleria necessita un alcalde i uns regidors que governen el seu poble i no que es dediquen a barallar-se tots els dies entre ells, per veure qui mana més si GdO o el PP“.

Cal recordar que José Vidal gestiona l’Ajuntament de l’Olleria amb els pressupostos de l’any 2011, perquè des d’aleshores no ha sigut capaç d’aprovar-ne uns. de fet és l’únic alcalde de l’Olleria que no ha pogut aprovar els pressupostos malgrat tindre majoria absoluta al ple. I és que el regidor del PP, Javier Albero, no va donar suport a la proposta de pressupostos de l’any passat perquè confiava en la seua legalitat. Des d’aleshores, Javier Albero ha substituït Julià Engo en la Mancomunitat, ha sigut nomenat nou portaveu del grup municipal del PP, i havia tornat a donar suport al govern municipal de GdO i PP, “però sembla que no s’havia arreglat tot i que encara queden coses que provoquen bregues internes entre els regidors del PP i la seua escissió” assegura Julià Engo.